Siddisland

Siste innlegg:

Har du spørsmål eller lignende kan du sende en e-post til oss på nett@rogalandsavis.no eller ringe oss hverdager. Tlf: 51 82 22 55.

Velkommen!

Vil du være med?

Siddisland.no er en møteplass, kalender og diskusjonsarena i regi av RA. Siddisland.no er laget med dialogverktøyet Origo. Lær mer om Origo her.

Det er mange spennende soner på Siddisland.no, den mest spennende kan du lage selv ved å trykke her.

Noen av RAs egne soner er Siddispolitikk, LP-bloggen, Sæbø på lørdag og Kanten.

Hva skjer? Sjekk kalenderen.

6108 medlemmer

Se alle

Siddisland er en sone på Origo.

Annonse

Aktive samtaler i vår region

Et innlegg av Jørund H.
1
Et innlegg av Siv-Len S.
1
Et innlegg av Jørund H.
1

Siste innlegg:

Her viser vi et utvalg av nye bidrag fra soner på Siddisland. Og husk at alle som vil kan opprette sin egen sone.

Exclamation_desat_24

Julefred

Nå prøver jeg å komme i julestemning. Jeg har allerede hatt små glimt, men den skikkelige lar vente på seg. I helgen fikk jeg tatt de vanlige julebesøkene som lader opp stemningen. I dag er vi på vei til fjells med rekorder i snødybde og vi treffer nok på en og annen julenisse underveis. Det er alltid kjekt å se lys i vinduer og hager langs veien. Kommer “driving home for christmas” på radioen er mye av julefølelsen inne.

Exclamation_desat_24

- Bestefar dro meg med ut på isen hver onsdag

Simen Rye

Exclamation_desat_24

USAS BLOKADE AV CUBA – 52,5 ÅR ETTER

12 mai 2013 publiserte jeg denne artikkelen på mitt eget nettsted. I dag, den 17.desember 2014, har Barack Obama bare for noen minutter siden omsider tatt til vettet og annonsert seriøse endringer i USAs forhold til Cuba. Fra nå av går det kanskje an å synse om fremtiden også, ikke bare irritere seg over dustete uessanere.

Exclamation_desat_24

Når kommer casino?

Exclamation_desat_24

Feliz Navidad

God jul eller feliz navidad som det heter her i Spania. Nå er vi klar til å takke for oss etter tre måneders opphold. I morgen går turen nordover og det blir kjekt å komme hjem også. Tre måneder er akkurat passe selv om vi har hatt det utrolig kjekt. Men nå vil vi hjem. Det er utrolig flaks at en uke etter vi kommer hjem snur solen igjen – rette veien. Tiden har gått rasende fort.

Exclamation_desat_24

Klikk som teller

Jeg har fått med meg at mord selger langt bedre enn musikk og bokanmeldelser. Hva folk klikker på i digitale medier er også med på å styre hva folk vil få fra massemediene. Klikker folk på mord og ulykker, så vil de i framtiden også få mord og ulykker. Man klikker ikke på kultur, men ukultur. På samme måte som når folk går til valg og velger på noen partier som de i ettertid angrer på, da kan en forundres over at noen fullstendig klikker på det man «klikket» på en høstdag 9. september i 2013.

Exclamation_desat_24

rogaland

Godt å se at alt er ved det samme i Rogaland,en del av vårt vakre korrupte land.Politikerne som

Exclamation_desat_24

SalsaNor Trondheim er fem år i 2014 (4/3)

Etter et kurs i Trondheim. Leder Tørbjørn Øvergård helt fremst. (bilde: SalsaNor Trondheims Facefookside)

Exclamation_desat_24

Hasta pronto

Nå haster det for oss å bli ferdige med alt vi vil gjøre her nede.Vi har bare halvannen uke igjen og det føles både godt og skremmende. Vi har hatt det så fantastisk her med mange strålende mennesker rundt oss. De fleste faktisk norske, noe som hovedsakelig skyldes språkproblemer. Det har blitt lite spansk disse tre månedene. Det begrenser seg til bolsos, hasta pronto og por favor.

Exclamation_desat_24

Taxi-t(e)ater

Fikk med meg saken om kvinnen som ikke fikk kjøre drosje fordi hun var tater. Meldingen hun fikk fra drosjeeieren var at dette ikke gikk på henne som person, men at hun var av taterfolket. På grunn av lynnet til tatere turte de ikke å ta inn folk med et slikt temperament. Med andre ord var dette en tilbakemelding hun ikke måtte ta personlig.

Exclamation_desat_24

SalsaNor er 15 år i 2014! (3/3)

Denne tredje og nesten siste artikkelen er den lengste i denne serien. Og den beste.

Exclamation_desat_24

varsel om korrupsjon

rart at de feige journalistene i mossad.country ikke vil skrive om IVAR,NAV og resten av korrupte politiske organisasjoner?Entreprenører som gjør hva de vil i “vakre” Norge…..Nå forstår dere vel hvorfor avisene selger så dårlig.

Exclamation_desat_24

Juledikt

For en tid tilbake fikk vi følgende lille juledikt tilsendt, et etter vår mening vakkert dikt. Og siden det nå atter en gang stunder mot jul, og det er nedgangstider, økende arbeidsløshet og allslags, så vil vi dele dette diktet med dere der ute.

Exclamation_desat_24

Søte juletid

Exclamation_desat_24

Mett av dage?

Hver dag bombarderes vi av helsestoff og oppslag som: Hva du bør spise, hvor mye du bør trene og sjekk symptomene på om du er alvorlig syk. Vi har også fått med oss at noen blir til og med urettferdig syk, i motsetning til de mange andre som blir mer eller mindre rettferdig syke.

RA-puls

Har du et arrangement du vil dele? Del det her!

Og er du smart oppretter du din egen sone også.

Se hele kalenderen

Mest anbefalt denne uken

i dag, 21. desember kl. 20.00 Hinna kirke, Stavanger
“Et barn er født i Betlehem” Lytt til vakker kormusikk, og hør mer om bakgrunnen for julesangene. Dirigent for koret St. Svithun Choralis, er Arne Hadland.

Kampsaker

«skole-helsefare-lære-permisjon.»

Ta standpunkt!
1 er positiv
0 er kritiske

«Foreslår EU kontroll på alle sjåfører.»

Ta standpunkt!
1 er positiv
0 er kritiske

« Vi må vite hvilken realverdi(teknisk markedsverdi) og beskreven teknisk tilstand en bolig har før vi gi bud ved kjøp av en eiendom. Betal så mye du vil men gjør det bevist! Utropspriser fra megler er ingen markedsverdi eller markedspris ! Markedsprisen er psykologisk styrt og ikke rasjonelt. La deg ikke forleder.Prisstigning på boligen har mye med din vilje å gjør !»

Ta standpunkt!
User_128x128
0 er positive
1 er kritisk

Soner i vår region

Alle som ønsker det kan opprette en sone på Origo. Her viser vi et utvalg av soner. Opprett din egen sone

Soner fra Siddisland

Soner vi anbefaler