Siddisland

Siste innlegg:

Har du spørsmål eller lignende kan du sende en e-post til oss på nett@rogalandsavis.no eller ringe oss hverdager. Tlf: 51 82 22 55.

Velkommen!

Vil du være med?

Siddisland.no er en møteplass, kalender og diskusjonsarena i regi av RA. Siddisland.no er laget med dialogverktøyet Origo. Lær mer om Origo her.

Det er mange spennende soner på Siddisland.no, den mest spennende kan du lage selv ved å trykke her.

Noen av RAs egne soner er Siddispolitikk, LP-bloggen, Sæbø på lørdag og Kanten.

Hva skjer? Sjekk kalenderen.

6115 medlemmer

Se alle

Siddisland er en sone på Origo.

Annonse

Aktive samtaler i vår region

Et innlegg av Trond W. T.
1
Et innlegg av Dag E. R.
1

Siste innlegg:

Her viser vi et utvalg av nye bidrag fra soner på Siddisland. Og husk at alle som vil kan opprette sin egen sone.

Exclamation_desat_24

Dommere og bødler

Skal virkelig dommerne i rettsaker ang. vold mot polti,ikke få lov til å se sakene fra et nøkternt

Exclamation_desat_24

FY Klima & Miljødepartementet

Klima & Miljødepartementet er en sinke og en bremsekloss i miljøarbeidet!Norske politikere ser i lommeboka si før de bestemmer seg for et godt miljø,ikke rart at krona er på et bunn nivå.Klarer

Exclamation_desat_24

Grådige mennesker

Hvis menneskene virkelig ønsket forbedringer,ville de da bli mindre grådige?

Exclamation_desat_24

Legaliser debatten

Exclamation_desat_24

Turen

Jeg pleier å ha flukt & trip vrangforestillinger. Den flukt manifestert når jeg er veldig trist, så jeg laget en utgang som det er bare å tenke på fremtiden hvordan jeg skulle oppføre seg, eller som noe ville reagere eller hvordan andre ville oppfatte. Alt for å slå meg av fra hva jeg ikke liker og ikke er konfortabelt til meg.

Exclamation_desat_24

Norske journalister har solgt sjela si!

Snakket med de eminente skriblerne til nrk,statskanalen.Vil ikke skrive om mossad-sjefens inn-

Exclamation_desat_24

Ad vei- og jernbanereformen

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Fremskrittspartiet) er en heldig kar. Han reiser rundt i landet å klipper snorer på prosjekter som de rød-grønne har satt igang. Men passer alltid på å avslutte snorklippingstalene med at dersom Fremskrittspartiet hadde kommet til makta tidligere – så ville løsningen vært mye “bedre”.

Exclamation_desat_24

Matlagingens mysterier. Verbalkulinarisk jenka for smaksløker og tarmtotter

Det kan kanskje høres merkelig ut, men selv vi fete og usexy mennesker trenger litt mat. Man må tross alt spise, ellers dør man. Kanskje ikke med en gang, men alligavel. Maten må selvfølgelig være sunn og fettfattig, men allikevel smakfull, og preget av nennsom ivaretakelse av råvarenes naturlige aroma så vel som vitaminer og mineraler. Vi tilbereder hyppig slike måltider, og siden vår hustrus – velsigne henne – forfinede smaksløker og sensible gane ikke tillater overdrevne mengder med krydderier, må også denne siden av saken tas hensyn til. Matretter tilberedt i Schlemmertopf, en slags keramikkform, pleier således å fungere greit.

Exclamation_desat_24

tore bruland & bleivik

Hvorfor er det bare enkelte skriblere som skriver om kriminalitet?Har fulgt med disse perverse journalistene i en del år.Hvis du kikker dem i korta,ser du at polti-slikkerne alltid holder med

Exclamation_desat_24

Sametidskunst tyccon som laget vår verdsettelsen

For 2 mnd siden besøkte jeg for fjerde gang Bergen. Jeg tror at jeg vet godt sentrum, då brukte jeg mer tid på å se arkitektur detaljer. Et nytt kjøpesenter med dyrere merkene er adressert i en gammel bank landemerke. Denne bygningen er dekket av flere marmor, det er et fantastisk eksempel av offtlelig blokka, men det er uflidd, spesielt med spesifikasjonene at kjøpesenteret hadde bestemt.

Exclamation_desat_24

Silds pizza

I slutten av karrieren at mora mi gjorde i Brasils bank var hun en av mannskapet planlegger i Begivenheter avdenling. I utgangspunktet, bortsett fra Animamundi som oppstår i juli, hele året bankens økonomi var dedikert til å sponse idrett. Det fungerte som et kompass, det pekte mot mote stjerner i sport. Det skjedde en gang at en tennisspiller var den størst idreet stjerne i landet.

Exclamation_desat_24

PST og journalistene

Nå,kjære skriblere.Endelig begynne terrorismen fra PST å slå ut i full blomst.Vi som skryter av ytringsfriheten i drittlandet!Disse folka som skriver om vårt frie land,undergraver sannheten om

Exclamation_desat_24

Jernbanereform – uten flertall i befolkningen?

Det skapte reaksjoner i Høyre da NSB ansatte la ut brosjyre på tog med ytringer mot regjeringens planer om ny jernbanereform, og at personale utstyrte seg med «buttons» med samme budskap.

Exclamation_desat_24

Kan Nordmannens feighet måles?

Hvis en kaptein forlater skuta før passasjerene,blir han tiltalt.Men hvis regjeringa stikker,blir de hyIllet ved gjenkomst?Og hvis noen kritisere kommer nazimetodene.

Exclamation_desat_24

Hvor mye mer må det offentlige betale?

Ingen ting er sikrere investering for spekulanter enn offentlige tjenester. Derfor har investorer/ spekulanter vært veldig opptatt av at det offentlige ikke skal eie – men leie eller selge. Mange tidligere offentlige bygg og eiendommer er blitt privatisert siden Norge innførte markedsliberalismen som styringsmodell på begynnelsen av 1980-tallet.

RA-puls

Har du et arrangement du vil dele? Del det her!

Og er du smart oppretter du din egen sone også.

Se hele kalenderen

Mest anbefalt denne uken

i morgen, 5. juli kl. 23.00 backstage
Veronica Elise Spiller backstage søndag og mandag

Kampsaker

«skole-helsefare-lære-permisjon.»

Ta standpunkt!
1 er positiv
0 er kritiske

«Foreslår EU kontroll på alle sjåfører.»

Ta standpunkt!
1 er positiv
0 er kritiske

« Vi må vite hvilken realverdi(teknisk markedsverdi) og beskreven teknisk tilstand en bolig har før vi gi bud ved kjøp av en eiendom. Betal så mye du vil men gjør det bevist! Utropspriser fra megler er ingen markedsverdi eller markedspris ! Markedsprisen er psykologisk styrt og ikke rasjonelt. La deg ikke forleder.Prisstigning på boligen har mye med din vilje å gjør !»

Ta standpunkt!
User_128x128
0 er positive
1 er kritisk

Soner i vår region

Alle som ønsker det kan opprette en sone på Origo. Her viser vi et utvalg av soner. Opprett din egen sone

Soner fra Siddisland

Soner vi anbefaler