Siddisland

Siste innlegg:

Har du spørsmål eller lignende kan du sende en e-post til oss på nett@rogalandsavis.no eller ringe oss hverdager. Tlf: 51 82 22 55.

Velkommen!

Vil du være med?

Siddisland.no er en møteplass, kalender og diskusjonsarena i regi av RA. Siddisland.no er laget med dialogverktøyet Origo. Lær mer om Origo her.

Det er mange spennende soner på Siddisland.no, den mest spennende kan du lage selv ved å trykke her.

Noen av RAs egne soner er Siddispolitikk, LP-bloggen, Sæbø på lørdag og Kanten.

Hva skjer? Sjekk kalenderen.

6073 medlemmer

Se alle

Siddisland er en sone på Origo.

Annonse

Aktive samtaler i vår region

Et innlegg av Per A.
45
Et innlegg av Per A.
2
Et innlegg av Thorleiv T.
5
Et innlegg av Lars P. E.
7

Siste innlegg:

Her viser vi et utvalg av nye bidrag fra soner på Siddisland. Og husk at alle som vil kan opprette sin egen sone.

Exclamation_desat_24

Kan regjeringen bare selge Entra eiendom AS?

Regjeringen er i gang med å selge ut statsselskapet Entra eiendom AS til private. Det kan bety et utsalg til utenlandske selskaper, og som er sannsynlige kjøpere. Entra eier og forvalter cirka 1,2 millioner kvadratmeter, fordelt på rundt 115 bygg i Norge. Høsten 2013 hadde Entras eiendomsportefølje en antatt markedsverdi på 24,7 milliarder kroner.

Exclamation_desat_24

Hagevirus

Ja, det tror jeg faktisk at jeg har fått nå. Det er rart med det. Jeg har holdt det gående siden høsten 2008 på «farmen» til Gamle Svendsen. Tomten er på drøye målet, og gamlingen drev det med sin fulle oppmerksomhet helt fram til han takket for seg sommeren 2008, 94 og et halvt år gammel.

Exclamation_desat_24

Helt påske

Fint med sol for alle som både er på fjellet og i lavlandet. Selv har jeg ikke hatt ski på bena denne påsken fordi jeg nettopp er kommet hjem etter en flott uke i Spania. Der gikk føret i slentrende fortausgange med innlagte kaffestopp og senere på kvelden fire retters middag. Da regningen kom med en liten knert på kjøpet, kom det store smilet fram fra alle rundt bordet. Jeg skal ikke mase om rimelige priser, for da hører jeg allerede: “kan hu ikkje bare flytta ner”, men alle som har opplevd dette vet hva jeg snakker om. Det er gøy å gå ut i Spania.

Exclamation_desat_24

MYSTERIET PÅ GOLGATA.

Exclamation_desat_24

God påske!

Dette er rett og slett til å bli ekstremt sliten av;

Exclamation_desat_24

Kirke-kulse!

Flere i salen gråt da Kirkemøtet stemte nei til både vigsel og forbønn av homofile par. Kirkemøtet burde kanskje også avsluttet med å lese noen ord fra Matt 7:1-5: «Døm ikke, for at dere ikke skal bli dømt». Og fra brevet til korinterne: «Størst av alt er kjærligheten». Så kunne Kirkemøtet ha avsluttet med å synge salmen: «Gjør døren høy, gjør porten vid».

Exclamation_desat_24

BØR IKKE SENTRUMSPARTIENE FINNE SAMMEN IGJEN ?

I går fikk vi ny ledertrio i Senterpartiet. Vi ser i dag signaler på, at mange av deres velgere, ikke er så begeistret for et nytt rød/ grønt alternativ.

Exclamation_desat_24

Hva skjer på Tasta?

Natt til søndag våknet jeg i tre-fire tiden av høylydte berusede personer som oppholdt seg utendørs et eller annet sted i nærheten. De var ikke bare på gjennomfart, for lydene vedvarte en god stund. Søndag formiddag kom vår syvåring inn og fortalte at det lå et bord veltet i undergangen i nærheten, taklampen i undergangen var knust, det var knuste flasker på bakken og en brun søppeldunk var trukket inn i undergangen. I tillegg var et privat gjerde langsmed gangstien like ved, revet i stykker.

Exclamation_desat_24

Stille uke?

Jeg kan ikke si jeg har hatt noen stille uke i år heller, som ei heller den gang for ti år siden under Nokas da kulene suste rundt ørene på en stakkars journalist på vei til jobb. Hvem tror en blir skutt på vei til jobb midt på Domkirkeplassen, som på verste krimfilm.

Exclamation_desat_24

Kvinner Kan kurs i Sokndal

Bli med på – Kvinner Kan

Exclamation_desat_24

Syklister

Det som irriterer meg mest i trafikken er ikke aggressive BMW-bilførere eller reservesinte Audi-eiere. Heller ikke daukjørte Toyota Corolla-er som kjører så langsomt at en mistenker sjåføren for å ha røykebein. Nei, det verste jeg vet i trafikken er disse bøllene på sykkel. En pervers mote som stadig brer seg i en større del av befolkningen, oppmuntret av norsk helsevesen til å kaste seg hensynsløst og usertifisert ut i trafikken.

Exclamation_desat_24

Takk for meg!

Alt har en ende, også denne bloggen. I løpet av temmelig nøyaktig seks år har jeg skrevet 419 innlegg her. Noen gode, noen ikke fullt så gode. Noen som har fått folk til å reagere, noen som har folk til å trekke på skuldrene.

Exclamation_desat_24

Avslutningsstevne med mange nye personlige rekorder

Helgens skøyteløp i Stavanger hadde samlet rundt 90 deltakere og mange av disse satte personlige rekorder. Løpere fra Rogaland skøytekrets satte også nye kretsrekorder i sesongens siste stevne

Exclamation_desat_24

Herlig vår

Nå er naboene i gang med å plante stemorsblomster og påskeliljer til den store gullmedalje. Det er en tidlig og herlig vår i år, og ennå har vi ikke hatt påske. Fortsatt er det noen med snø i ryggsekken som trener for harde livet. Selv nyter jeg disse dagene på flatlandet og kjenner det kribler av vår.

Exclamation_desat_24

Fartsbonus

I en tid da det pågår lønnsforhandlinger er det inspirerende å se hva bedriftsledere får i lønn og bonuser, og hvor romslige bedriftsledere har vært når de inviterer folket til spleiselag. Med bonuser som er langt over årslønnen til de som nå skal slåss om femtiøringer.

RA-puls

Har du et arrangement du vil dele? Del det her!

Og er du smart oppretter du din egen sone også.

Se hele kalenderen

Mest anbefalt denne uken

lørdag 26. april kl. 22.00 til søndag 27. april 03.30 Klubb Sting
This is an Unauthorized message about a massage. Of ear drums. Listen up! Høgst ærde publikum! Det er ein årleg tradisjon her hjå Unauthorized Records å booka heile Noregs store høvding og sjef innan fagområdet, mannen som held prisen som vår desider… Les hele

Kampsaker

«skole-helsefare-lære-permisjon.»

Ta standpunkt!
1 er positiv
0 er kritiske

«Foreslår EU kontroll på alle sjåfører.»

Ta standpunkt!
1 er positiv
0 er kritiske

« Vi må vite hvilken realverdi(teknisk markedsverdi) og beskreven teknisk tilstand en bolig har før vi gi bud ved kjøp av en eiendom. Betal så mye du vil men gjør det bevist! Utropspriser fra megler er ingen markedsverdi eller markedspris ! Markedsprisen er psykologisk styrt og ikke rasjonelt. La deg ikke forleder.Prisstigning på boligen har mye med din vilje å gjør !»

Ta standpunkt!
User_128x128
0 er positive
1 er kritisk

Soner i vår region

Alle som ønsker det kan opprette en sone på Origo. Her viser vi et utvalg av soner. Opprett din egen sone

Soner fra Siddisland

Soner vi anbefaler

Aktive soner