Siddisland

Siste innlegg:

Har du spørsmål eller lignende kan du sende en e-post til oss på nett@rogalandsavis.no eller ringe oss hverdager. Tlf: 51 82 22 55.

Velkommen!

Vil du være med?

Siddisland.no er en møteplass, kalender og diskusjonsarena i regi av RA. Siddisland.no er laget med dialogverktøyet Origo. Lær mer om Origo her.

Det er mange spennende soner på Siddisland.no, den mest spennende kan du lage selv ved å trykke her.

Noen av RAs egne soner er Siddispolitikk, LP-bloggen, Sæbø på lørdag og Kanten.

Hva skjer? Sjekk kalenderen.

6088 medlemmer

Se alle

Siddisland er en sone på Origo.

Annonse

Aktive samtaler i vår region

Et innlegg av Per A.
1
Et innlegg av Ole S. N.
1
Et innlegg av Per A.
8
Et innlegg av Marion W.
1

Siste innlegg:

Her viser vi et utvalg av nye bidrag fra soner på Siddisland. Og husk at alle som vil kan opprette sin egen sone.

Exclamation_desat_24

Når staten tar liv.

Exclamation_desat_24

Bryllupstur

Jeg har vært på bryllupstur i forbindelse med at min datter giftet seg på Kreta i et følge med et tjuetalls gjester. I fantastiske omgivelser kom så dagen hvor reisefølget måtte ut av herligheten for å ta flyet hjem. Og når det er drøyt ti timer til flyet går i 35 grader så er det greit å ha en plan.

Exclamation_desat_24

Årets statsbudsjett, Solbergregjeringens første og siste med FRP i regjering ?

Utspill fra Siv Jensen og ikke minst 1 nesteleder i FrP Per Sandberg og FrP sine statsråder, foran høstens statsbudsjett skal bli en spennende affære.

Exclamation_desat_24

Folk flest betaler for regjeringens skattekutt

Muligheten til å bli det du vil er viktig for Arbeiderpartiet. Uansett hva familien din jobber med, eller hvor du kommer fra.

Exclamation_desat_24

Søndagsåpne butikker mv

Venstres Stortingsrepresentant Sveinung Rotevatn lever i den troen at spørsmålet om man er for, eller imot, søndagsåpne butikker handler om «konkurranse og bunnlinjen» til de store matvarekjedene. I Ytring// NRK skriver Rotevatn om “kapitalister mot konkurranse” (http://www.nrk.no/ytring/kapitalistar-mot-konkurranse-1.11893431). Det handler ikke om «konkurranse», men om «lønn og bunnlinjen» slik jeg ser det. En sak som er initiert av kapitalkreftene.

Exclamation_desat_24

Kjøpe seg popularitet på uredelig vis?

Sylvi Listhaug (Fremskrittspartiet) er av den oppfatning at norsk mat er for dyr. Hun innkaller næringsmiddelkjedene «på teppet (jf media)» heter det visst, og får et kobbel med medier med seg.

Exclamation_desat_24

Kiss II

Jeg må bare si det en gang til, få tilbake en skikkelig “Kiss and Fly”-ordning på Sola. Det er tull å bruke så mye spalteplass på dette, men jeg vet mange som er klar til å gå i fakkeltog for denne saken. Jeg vil ha 15 minutters gratisparkeringen rett utenfor flyplassen slik at det går an å løpe inn for å sjekke om flyet er i rute. Lag heller dobbel gate langs terminalen og riv noe av parkeringshuset hvis det blir nødvendig.

Exclamation_desat_24

Et tids spørsmål før bankene blir tømt for penger ?

Hver eneste dag ser vi i mange fora, artikler om bank kort som blir kopiert. Penger som forsvinner på kontoer, som blir svindlet gjennom internett. Og det gjelder ikke minst pensjonister, som ikke er så oppegående, når det gjelder bruk av data.

Exclamation_desat_24

Kiss and Fly

Igjen får jeg bismak i munnen av Avinors håndertering av Kiss and Fly på Sola. Det skal høres lekkert ut med 15 minutter gratis parkering til kyssing og klining for passasjerer som skal ut å fly. Med det er alt annet enn bra det som nå tilbys. Du skal tvinges inn i et trist parkeringshus for å sende avgårde eller hente passasjerer, og dette skal gjøres innen 15 minutter hvis du ikke vil bli ranet. Her ser jeg for meg det virkelige kaoset.

Exclamation_desat_24

Trollet der ute

UiS professor og historiker Nils Rune Langeland ble en rikskjendis etter at han la ut sin famøse melding på Facebook: «…Den pakistanske restauratøren flirer hånleg mot meg. Du din jævla pakistaner har ikke tippoldefedre son slåss for Noreg. Kom her som analfabet. Hatar dykk med god grunn». Nå har historikeren slettet Facebook-kontoen og lagt seg så paddeflat at han bør få et eget kapittel i Guinness rekordbok på en historisk snuoperasjon. For nå forteller professoren til Stavanger Aftenblad at Facebook-meldingen hans var: «teit, dum, viste dårlig folkeskikk og kunne være krenkende for andre».

Exclamation_desat_24

Lureri om lokaldemokrati

Av Helga Pedersen, nestleder i Arbeiderpartiet og Terje Aasland, nestleder i energi- og miljøkomiteen, Arbeiderpartiet

Exclamation_desat_24

Lykke til i Oslo, Eirik!

I dag er Eirik Aarek sin siste dag på jobb i Rogaland, før det venter han nye oppgaver på hans nye kontor på Youngstorget. Kontoret på Breitorget hadde i dag avslutning for Eirik samtidig som vi ønsket vår nye kollega, Tore Nordtun, hjertelig velkommen!

Exclamation_desat_24

Partypensjonister

Opprørsgamle som vil bestemme alt selv er i sterk økning. Styre og stell klør seg i hodet av generasjonen av såkalte partypensjonister. Ikke bare vil de ha eget rom på hjemmet, de vil ha tilgang til vin, finere middag, treningssenter og et luksusopphold i solen i ny og ne.

Exclamation_desat_24

Røyk og reis

Per Inge Torkelsen har fått kjenne på kroppen at han tilhører landets laveste kaste her i landet. Røykerne som nasjonen nå vil kvitte seg med. En pariakaste som det til og med er lov å mobbe. De eneste menneskene som barna har fått med seg at de kan mobbe legalisert med skjellsord uten reaksjoner fra verken foreldre eller andre foresatte.

Exclamation_desat_24

Er flere midlertidige jobber familievennlig?

Av Anniken Huitfeldt og Rigmor Aasrud

RA-puls

Har du et arrangement du vil dele? Del det her!

Og er du smart oppretter du din egen sone også.

Se hele kalenderen

Mest anbefalt denne uken

i morgen, 3. september kl. 21.00 til torsdag 4. september 02.00 Checkpoint Charlie
Headliner: Valdemar Pustelnik (DEN) MC: Jim Swann (UK) Siri Seljeseth (NOR) Olav Halvorsen (NOR) Florencia Lopez (ARG)

Pågår for tiden

Vinn Numusic billetter fram til 02/09

Kampsaker

«skole-helsefare-lære-permisjon.»

Ta standpunkt!
1 er positiv
0 er kritiske

«Foreslår EU kontroll på alle sjåfører.»

Ta standpunkt!
1 er positiv
0 er kritiske

« Vi må vite hvilken realverdi(teknisk markedsverdi) og beskreven teknisk tilstand en bolig har før vi gi bud ved kjøp av en eiendom. Betal så mye du vil men gjør det bevist! Utropspriser fra megler er ingen markedsverdi eller markedspris ! Markedsprisen er psykologisk styrt og ikke rasjonelt. La deg ikke forleder.Prisstigning på boligen har mye med din vilje å gjør !»

Ta standpunkt!
User_128x128
0 er positive
1 er kritisk

Soner i vår region

Alle som ønsker det kan opprette en sone på Origo. Her viser vi et utvalg av soner. Opprett din egen sone

Soner fra Siddisland

Soner vi anbefaler